Vacatures Leerkracht Basisonderwijs

Ben jij een leerkracht die het anders wil doen in het onderwijs? Dan hebben we een leuke uitdaging voor jou! Per direct zoekt BBS de Verwondering 1 of 2 leerkrachten voor een verticale groep van 18 leerlingen.

De Verwondering is een kleinschalige, staatsvrije school met oprechte aandacht voor ieder kind. Spelend leren in een natuurlijke omgeving, een warme veilige plek waar kinderen zichzelf mogen zijn en op hun eigen manier en in hun eigen tempo mogen leren. 

Meer informatie wat betreft de vacature hieronder weergegeven:

Vacature basisonderwijs leerkracht vrijeschool


Zie jij het helemaal voor je? Je kunt je sollicitatie sturen naar: directie[at]bbsdeverwondering.nl t.a.v. Marjan Kolk


Vacatures en open sollicitaties

We zijn een basisschool ‘in de groei’ en zijn altijd op zoek naar mensen die willen bijdragen aan de school. Herken je je in onze onderwijsvisie en wil je graag werken, stage lopen of op vrijwillige basis ons onderwijs ondersteunen? Neem snel even contact met ons op.

We zijn doorlopend op zoek naar leerkrachten, onderwijsassistenten, vrijwilligers, IB’ers of mensen die op een andere manier de handen uit de mouwen willen steken en willen bijdragen.

Bijdragen kan ook door bijvoorbeeld te helpen met klussen, mee te helpen in de moestuin of mee-ontwikkelen van onze visie, alle vormen van hulp zijn zeer welkom.

Wij bieden een enthousiast team van medewerkers en vrijwilligers en ouders met een grote mate van betrokkenheid. Een fijne plek om te werken en te leren!

Klik hier om contact met ons op te nemen

Arrow Down Icon
Verwondering is het begin van wijsheid.