VACATURE MEDEWERKER BSO EN VERLENGDE SCHOOLDAG

Als medewerker BSO en verlengde schooldag werk je een deel van je werkdag op school en een deel op de BSO. De schooldag loopt soepel over in de BSO. Jij bent het laatste deel van de schooldag in de klas aanwezig en verzorgt daar een eigen bedachte activiteit (workshop) of ondersteunt bij bepaalde specifieke lessen of activiteiten. Zo leer je de kinderen kennen, en zij jou en ben je echt onderdeel van het team.

Na schooltijd; van 14.30 uur tot uiterlijk 18.00 uur is er BSO voor kinderen van de Verwondering, in combinatie met een verlengde schooldag. Dit laatste is een nieuw concept voor onze school en je helpt mee aan het opbouwen hiervan. Het houdt onder meer in dat leerlingen na schooltijd, onder jouw begeleiding nog kunnen/mogen doorwerken aan een eigen schoolproject of thema. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor spelen en ontspanning.

De werkdagen en -tijden zijn voorlopig op dinsdag en donderdag van 13.00 uur tot 18.00 uur. In de toekomst zijn er naar verwachting meer uren mogelijk.

Omdat wij een onbekostigde basisschool zijn, is het beschikbare budget voor salariëring lager dan de CAO. Dit geldt voor al onze medewerkers. Het minimum wettelijk loon plus een reiskostenvergoeding is wat we je kunnen bieden.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Neem contact met ons op!
vacature BSO


—————–


We zijn een basisschool ‘in de groei’ en zijn altijd op zoek naar mensen die willen bijdragen aan de school. Herken je je in onze onderwijsvisie en wil je graag werken, stage lopen of op vrijwillige basis ons onderwijs ondersteunen? Neem snel even contact met ons op.

We zijn doorlopend op zoek naar leerkrachten, onderwijsassistenten, vrijwilligers, IB’ers of mensen die op een andere manier de handen uit de mouwen willen steken en willen bijdragen.

Bijdragen kan ook door bijvoorbeeld te helpen met klussen, mee te helpen in de moestuin of mee-ontwikkelen van onze visie, alle vormen van hulp zijn zeer welkom.

Wij bieden een enthousiast team van medewerkers en vrijwilligers en ouders met een grote mate van betrokkenheid. Een fijne plek om te werken en te leren!

Klik hier om contact met ons op te nemen

Arrow Down Icon
Op de hoogte blijven?