Kinderopvang Kinderland De Ontdekkers

Kinderland De Ontdekkers biedt kinderopvang met als grondslag de antroposofische visie. Veiligheid, omhulling, warmte en vertrouwen zijn de basis voor kinderen om zich te kunnen ontwikkelen.

Wij vinden het belangrijk om actief te kijken en te luisteren naar kinderen en hen te stimuleren om hun eigen mogelijkheden te ontdekken. Wij willen elk kind het gevoel geven: ‘Je mag er zijn zoals je bent’.

Elk kind kan zichzelf zijn.

U en uw kind kunnen rekenen op goede zorg in een veilige, geborgen, warme en vertrouwde omgeving. Hier is rust, reinheid, regelmaat en respect belangrijk.

Wij richten ons op wat er in de kinderen omgaat, wat hen raakt en hen motiveert. Door daarbij aan te sluiten, zal het kind zo betrokken mogelijk zijn en kan het zich beter ontwikkelen. Er wordt daarbij een rijke omgeving gecreëerd met voor kinderen interessante en uitdagende materialen en activiteiten.

De kinderdagopvang is een voorziening waar kinderen van 1 tot 5 jaar gedurende vijf werkdagen per week tussen 8.00 en 18.00 uur kunnen verblijven.

Stuur ons gerust een bericht via het formulier hieronder voor meer informatie en/of een rondleiding:

Arrow Down Icon